3 nous propòsits per aquest nou curs

Setembre és un mes de nous propòsits. Com si d’un any nou comencés, molts són els què amb l’inici del curs decideixen planificar-se i organitzar el temps d’hivern amb noves fites.

Avui us volem donar 3 idees per enriquir-se personalment:

  • Deixar-te enamorar per la natura: No hi ha cosa més relaxant per connectar amb un mateix que gaudir del silenci de la muntanya. Caminar fins a arribar a racons amb vistes úniques que et fan adonar-te que ha valgut la pena la caminada i l’esforç. Durant aquest curs escolar regala’t moments com aquests. Allotjar-te en el nostres càmpings és el primer pas, després deixa’t assessorar pel nostre personal i desconnecta amb una bona ruta.
  • Torna a ser un nen: Treu temps per estar en familia, amb amics, amb els teus fills… Treu la pols a jocs de taula que tens oblidats per casa, inverteix en nous jocs. Jugar es desconnectar, divertir-se, interactuar i estar en companyia. Imagina’t després d’una caminada per la muntanya, asseure’s al voltant de la taula per passar una estona divertida jugant. Des dels nostres càmpings, aquest moments seran únics, veient com els dies s’escurcen i es fa fosc més aviat. Sentint el fred que comença a imposar-se. Allunyat de l’estrès del dia a dia gaudint de moment únics en els nostres càmpings.
  • Esmorzars de cine: Llevar-se sense presa, sense obligacions. Lluny de casa, en el càmping, on reina el silenci. On el primer que veus només llevar-te són els nostre paisatges. Regala’t un esmorzar diferent, de forquilla. En els nostres càmpings pots gaudir de productes de proximitat, difícils de trobar a la ciutat. Ja sigui en el petit supermercat del càmping o dels pobles del voltant, o per un dia donar-te el caprici de que et serveixin l’esmorzar des del bar del càmping per començar el dia amb energia.

Càmpings de muntanya tenim obert tot l’any, ens agraden totes les estacions de l’any. Vine a descobrir-les amb nosaltres.

Actualitat