5 raons per gaudir dels càmpings a l’hivern

Són molts els qui no han provat anar de càmping. Sembla exclusiu d’estiu, del bon temps, de gaudir de l’aire lliure i les hores de sol.

Si ets un d’ells, et donem 5 raons perquè no et quedis a casa i visquis una experiència única aquest hivern. Et garantim que si ho proves, repetiràs:

  1. No necessites cap gran inversió inicial per venir de càmping. Gràcies als bungalows equipats que tenim als nostres càmpings associats et sentiràs com a casa. No pateixis pel fred, tots ells estan equipats amb calefacció. No hi ha millor manera que acabar un dia d’hivern al teu propi bungalow ben calentó.
  2. Podràs estar en contacte directa amb la natura, l’entorn… Gaudir dels paisatges que envolten els nostres càmpings, i oblidar per uns dies l’estrès de la ciutat. Busca activitats per fer a la zona, gaudeix de la neu en família, fes excursions… Descobreix el teu entorn.
  3. A més, si no vols cuinar, alguns dels nostres càmpings et donen l’opció de mitja pensió o pensió complerta. I sinó sempre et queda el restaurant del càmping. Gaudeix del teu temps.
  4. En alguns dels nostres càmpings t’espera zona de spa o piscina climatitzada, ideal per acabar un dia fred d’hivern. Busca la millor opció.
  5. I per últim, i el més important, per als petits de la casa és el millor plà. La llibertat que tenen, les amistats que fan, l’autonomia que guanyen… De ben segur et demanaran repetir.

I on s’està millor què com a casa? Els nostres bungalows i els nostres càmpings són casa teva aquest hivern. A què esperes per fer-nos una visita?

 

Actualitat