“Dales un aplauso”

Des de Càmpings de Muntanya ens sumem a la iniciativa que s’emmarca en la campanya @dalesunaplauso, coordinada per la Confederació de Càmpings del Mediterrani (CCM), de la qual la nostra associació hi forma part.

Aquesta consisteix en agrair a tot el personal sanitari que treballa dur contra la lluita del coronavirus, així com altres herois anònims que ajuden a fer la compra a la gent gran, a cosir màscares, professors, psicòlegs online… regalant més de 1000 estades en els càmpings.

Per a participar cal que entreu  a la web creada per a la campanya www.dalesunaplauso.com i participar inscrivint-vos els sanitaris indicant lloc de treball, o bé explicant breument el vostra gra d’arena en la lluita contra el coronavirus. Es realitzarà un sorteig davant de notari i un jurat escollirà les millors histories i iniciatives de tots aquells que ajuden contra la lluita.

Les estades estan previstes en les primeres quinzenes de juliol i de setembre i tindran una durada d’una setmana de descans per a ells i els seus familiars..

La campanya ideada per Càmpings de la Mediterrània es comprometen a afegir 10 nits més per cada 1.000 retuits vinculats a ‘Dales Un Aplauso’ a les xarxes socials. Dona el teu suport a través del perfil de twitter @dalesunaplauso fent retweet a #dalesunaplauso.

 

Promocions