Esquí

Vall de Núria, Girona, España

A la comarca del Ripollès teniu estacions d’esquí com Vallter 2000, La Molina, Vall de Núria. Totes elles tranquil·les, per estar amb la família esquiant o practicant el snowboard. També hi trobareu activitats d’alpinisme, esquí de muntanya, raquetes de neu i tenen un parc de neu pels trineu.

Vallter 2000

Les pistes d’esquí de Vallter 2000 es troben a la zona més oriental del Pirineu, dins el terme municipal de Setcases. Punt de trobada pels amants de la muntanya per practicar alpinisme, escalada, esquí (de muntanya i pista), practicar el snowboard, travesses, caminades amb raquetes de neu, etc. Situat en un paisatge incomparable per viure la natura.

Vall de Núria

L’estació de muntanya Vall de Núria, d’una riquesa natural i paisatgística única, està situada al Pirineu Oriental en un dels punts més elevats de la vall de Ribes. Envoltada per cims de gairebé 3.000 metres d’altitud, es un lloc ideal per practicar el muntanyisme i els esports d’hivern.

La Molina i Masella

Són les estacions amb el domini esquiable més gran de Catalunya. Compten amb diverses àrees temàtiques on surten estadis d’eslàlom, parcs d’snowboard (super-pipe) més gran dels Pirineus, circuits de raquetes, etc. idònies pels amants de la competició, del snowboard, del freestyle, l’esquí en família i la natura.