Estiulaventura, Parc d’aventures

GI-401, Campdevánol, Girona, España

ESTIULAVENTURA, Parc d’aventures amb LA TIROLINA MÉS GRAN DE CATALUNYA

Gaudeix d’un fabulós dia en familia penjats pels arbres!!

El parc d’aventures ESTIULAVENTURA és el lloc ideal per passar un gran dia en família o amics. En mig d’un bosc espectacular trobareu un parc d’aventures increïble… Tirolines, ponts tibetans, plataformes i molt més…

El Parc d’Aventura disposa de diferents circuits segons alçada i edats, i com a última novetat, us podreu tirar de la tirolina més gran de Catalunya y la més llarga entre arbres de la península ibérica.

A prop també es troba la zona dels gorgs del Torrent d’estiula o la Cabana a pocs minuts del parc. Al parc, també us vendran els tickets per anar als Gorgs a 2 € (preu normal 5 €).

Tant grans com petits ho passareu genial. Al finalitzar l’activitat hi ha una zona de Bar amb taules, i sota els arbres podeu fer un picnic…  100% recomenable!!

Com arribar?

L’itinerari més usat és passar per RIPOLL i agafar la N-260 en direcció Campdevànol / Puigcerdà, a 3 km arribarem a CAMPDEVÀNOL i haurem de girar a l’esquerre i agafar la carretera GI-401 en direcció Gombrèn/ La Pobla de Lillet. Passat el càmping Pirinenc (Km 3) trobarem un trencant a l’esquerre que l’haurem d’agafar (TORRENT DE LA CABANA), a 100 m (segona curva) es troba el nostre pàrquing. Més detalls aquí.