Vic

Vic, Barcelona, España

La seva llarga història, present als carrers i a les places del centre històric, conviu en harmonia amb el nou creixement urbanístic, que mostra el dinamisme d’una ciutat cosmopolita, expressat a través del ressò de les seves fires i mercats, de la consolidació de la Universitat de Vic o del creixement dels polígons industrials.

La riquesa del seu patrimoni, manifesta en la qualitat dels seus museus com l’Episcopal o el de l’Art de la pell. També edificis històrics com el Temple romà, les muralles o la casa de la ciutat.

És seu episcopal i capital de la comarca d’Osona, la ciutat de Vic forma part activa de la xarxa de ciutats que vertebren el territori català.

Ciutat emblemàtica pels seus mercats setmanals a la Plaça Major. Coneguda pel mercat de Música Viva de Vic que s’organitza el mes de setembre, on és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. I la que es tracta una de les cites més importants de la ciutat, des del punt de vista turístic i comercial, el mercat Medieval que coincideix amb el Pont de la Puríssima